Українцям показали неймовірно красивий місяць, який сфотографували під Львовом.

Відповідною світлиною поділилися в instagram "ukraine_is_".
В мережі показали фото рідкісного космічного явища, яке вдалося сфотографувати Андрію Луцику. Це рідкісне явище жителі Львівщини могли спостерігати у середу, 26 травня.

Місяць, фото з instagram
Місяць, фото з instagram


Зазначимо, що це космічне явище називають — "кривавим" супермісяцем. Воно поєднує у собі одразу три явища: супермісяць, повне місячне затемнення і "Кривавий Місяць". Востаннє такий збіг стався шість років тому.

Затемнення розпочалось 26 травня о 14:18 за київським часом. Проте на території України його побачити було неможливо, адже Місяць в цей час перебував нижче лінії горизонту.

Нагадаємо, раніше місячне затемнення: неймовірні фото кривавого місяця з України та всього світу. Побачити унікальне явище можна було неозброєним оком - місяць став не просто повним, але і червоним, по-справжньому кривавим від сонячного світла.

Як повідомляє портал Знай Папа Римський попередив людство про загрозу Нібіру: що чекає землян в 2021 році. Йде 2021 рік, а уфологи і навіть деякі релігійні діячі все ще обговорюють Нібіру

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також Знай писав, що вченим вдалося зафіксувати унікальне явище під час" кривавого Місяця": вперше в історії. Під час затемнення повз "Кривавий місяць" пролетів метеорит.