У Львові патрульні поліціянти оперативно відвезли до медичного закладу маму з 2-місячною дитиною, яка впала з висоти на бетон і була без свідомості.
Про це повідомляє пресслужба МВС України.
Так, стало відомо, що на автодорозі Львів — Краковець, біля населеного пункту Івано-Франкове, до екіпажу патрульних Юрія Шушпанова та Володимира Решітника під'їхав автомобіль. З нього вибіл чоловік і попросив допомогти.

Фото: МВС України
Фото: МВС України

Як з'ясувалося, він прямує з міста Новояворівськ до Львова, у лікарню, адже його 2-місячна донька впала з висоти на бетон і зараз без свідомості. Чоловік їхав на мікроавтобусі та сказав, що не зможе достатньо швидко пересуватися Львовом.
Після цього патрульні посадили маму з дитиною до службового автомобіля і менш ніж за пів години довезли їх до медичного закладу. За цей час дитина прийшла до тями. Зазначається, що зараз маленька дівчинка почувається добре.

Нагадаємо, що 8-річний хлопчик потрапив у пастку до 43-річного зловмисника: пропонував жити разом.

Як повідомляв портал Знай.uа, озброєний чоловік взяв заручника в банку, будівлю оточили.

Також Знай.uа писав, що чоловік спробував вкрасти малюка серед білого дня: ходив з ножем і горілкою.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще