Незабаром в Україні відбудеться прем'єра мультика "Кролик Петрик втеча до міста". Українською мовою герої мультика заговорять голосами відомих людей. Зокрема самого кролика Петрика озвучив актор студії "Квартал 95" Евген Кошовий.

Днями у столиці відбувся допрем'єрний показ мультфільму на який зібралося чимало зірок зі своїми дітьми. Так, сюди завітала й дружина та донька актора студії "Квартал 95" Юрія Ткача. Відповідними кадрами його дружина Вікторія поділилася у своєму Instagram.

Вікторія Ткач, фото з instagram
Вікторія Ткач, фото з instagram

При цьому донька Юрія Ткача Ліза була дуже рада, що подивиться цей мультик до прем'єри, адже головного героя мультика буде озвучувати її добрий знайомий Евген Кошовий.

Ліза Ткач, фото з instagram
Ліза Ткач, фото з instagram

- Женя буде. Женя буде озвучувати. Кошовий, ви ж знаєте!
- Кого він буде озвучувати?
- Найголовнішого, в сорочці цього кролика
- Спойлери закинули, досить.

Нагадаємо, Юрій Ткач з "Кварталу 95" несподівано оселився у театрі: "Зробив ремонт". Комік Юрій Ткач здивував новиною

Як повідомляв портал "Знай.ua", донька Юрія Ткача з "Квартал 95" показала, як допомагає мамі на кухні: "Печиво з розрухлювачем". Вікторія Ткач зворушила шанувальників талантами маленької доньки

Також "Знай.ua" писав, Юрій Ткач з "Квартал 95" з дружиною розсмішили "молодіжною" витівкою: "Твоя крашиха". Юрій Ткач з дружиною поставили шанувальникам незвичайне питання