Відомий український телеведучий Сергій Притула став багатодітним батьком. У родині 39-річного волонтера народилася донька. Притула разом зі своєю дружиною Катериною назвали доньку Стефанією.
Цією радісною звісткою Сергій Притула поділився у Facebook.

"Чудовий день, щоб з‘явитися на світ, Стефаніє! Братик і сестричка дуже чекали Тебе!!! А ми з Матусею, дякуємо Богу за Тебе! Ласкаво просимо у Сім‘ю і в океан любові!!!", - написав Притула.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

У Сергія з Катериною є спільна дочка Соломія. Також у Притули ще є син Дмитро від попереднього шлюбу. Сергія Притулу та його родину привітало з поповненням чимало друзів та колег, зокрема й благодійний фонд "Повернись живим" з яким Притула тісно співпрацює як волонтер.

"Сьогодні у нашого друга та волонтера Сергій Притула велике свято — він втретє став батьком. Команда Фонду "Повернись живим" від усього серця вітає родину Сергія. Нехай новонароджена Стефанія росте щасливою та здоровою!", - сказано у повідомленні фонду "Повернись живим".

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Нагадаємо, Сергій Притула показав, як правильно носити вишиванку: оце козак. Сергій Притула пояснив, кому не варто одягати вишиванку

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сергій Притула розкрив таємниці закулісся із Go_A перед Євробаченням: "Влаштували холодний душ".

Також "Знай.ua" писав, Сергій Притула показав мамі світ, а Алекс якутов приготував шарлотку: найзнаковіші подарунки знаменитостей. Знаменитості розповіли про найбільш пам'ятні подарунки