У Львові місцеві жителі вирішили провчити водійку, яка припаркувалася у не призначеному для цього місці.
Про це повідомляє Телеграм-канал "ВЕХА (Харків)".
Так, стало відомо, що у Львові місцеві жителі вирішили достукатися до автоледі, яка припаркувала свою автівку у непризначеному для цього місці. Тому містяни, яким заважало авто вирішили залишити записку у кому попросили її "швартувати" свою машину благородніше.

Скріншот допису
Скріншот допису

При цьому містяни вирішили іронічно звернутися до автоледі "ваша величносте" аби водійка зрозуміла, що вона така ж людина, як і інші і попросту своїми діями заважає іншим.

"О, ваша величносте, царице! Уклінно просимо Вашої ласки швартувати Вашу карету трохи благородніше в сім подвір'ї, бо не можуть проїхати телеги холопські... Свита сусіднього графства", сказано у повідомленні Телеграм-каналу "ВЕХА (Харків)".

Як повідомляв портал "Знай.uа " , публічний список і два дзвінки на день: слуги народу " врятували українців від шантажу підступних колекторів.

Також "Знай.uа " писав, що українець показав, що ПриватБанк творить з клієнтами.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще