Відомий український виконавець і зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян порадував багатотисячну армію шанувальників свіжою публікацією в соцмережі Instagram.

Так, 43-річний виконавець розмістив фотографію, зроблену в студії нового шоу "Твій день" на каналі "1+1". У кадрі Мірзоян позує в компанії Влада Ями, Руслани Писанки та Ірини Ванникової.

Відомо, що це єдиний щоденний телевізійний проект, у якого буде свій саундтрек. Його автором виступив Арсен, який днями наживо представив музичну композицію.

"Вітання!!!" - написав Мірзоян.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше ми писали про те, що акторка студії "Квартал 95" і засновниця "Жіночого кварталу" Олена Кравець стане ведучою у новому денному шоу "Твій день" на каналі "1+1".

Зазначається, що в проекті буде шість основних ведучих: Руслана Писанка, Влад Яма, Тимур Мірошниченко, Стася Ровінська, Володимир Рабчун та Ірина Ванникова. Олена Кравець вестиме ефіри по четвергах.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко поселила на балконі ведмедя заради Арсена Мірзояна: "Куку". Артистка розмістила милу фотографію в соцмережі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тарас Тополя з дружиною Alyosha втерли носа Арсену Мірзояну і Тоні Матвієнко: "Найкраща пара".

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян закинув кар'єру співака заради бджіл і Вінні-Пуха: щасливий, як дитина. Співак похвалився новим захопленням.