Популярна українська телеведуча, блогерка і зірка 5 сезону шоу "Холостяк" Раміна Есхакзай розповіла про заручини з новим обранцем. Про це вона повідомила під час нітерв'ю для Каті Осадчої в програмі "Світське життя".

Раміна Есхакзай розповіла, як познайомилася з новим обранцем і як він зробив їй пропозицію руки і серця.

Після участі в шоу "Холостяк" Раміна Есхакзай отримала велику популярність і стала зустрічатися зі співаком Віталієм Козловським. Однак відносини з Виконавцем не склалися.

Новим обранцем блогерші став молодий український адвокат Євген Пронін. Пара познайомилася в результаті покупки автомобільних номерів в 2019-му році.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Євген шукав номери з певною комбінацією цифр, а Раміна якраз такі продавала. Після здійснення угоди пара продовжила спілкування, яке переросло в міцні відносини.

Євген Пронін і Раміна Есхакзай, кадр з програми Світське життя: YouTube
Євген Пронін і Раміна Есхакзай, кадр з програми Світське життя: YouTube
Євген Пронін і Раміна Есхакзай, кадр з програми Світське життя: YouTube

Не так давно пара відпочивала на Мальдівах, де Євген зробив Раміні пропозицію руки і серця.

Спершу Євген хотів подарувати кільце обраниці під час дайвінгу, але в підсумку вирішив зробити це після вечері.

"Подумав, зроблю банально, ввечері, десь на понтоні, цю пропозицію" - сказав Євген Пронін.

Однак Раміна не відразу відповіла згодою і попросила час подумати. Але Євген не здався і умовив блогершу відразу прийняти рішення, після чого отримав заповітне "Так".

Нагадаємо, що Світлана Лобода перетворилася на Мерилін Монро: цій фігурі позаздрить навіть богиня

Як повідомляв портал "Знай.uа", Маша Єфросиніна затягла чоловіка на інший континент і змусила фанатів облизнутися: "Схуднути до літа"

Також, "Знай.uа" писав, що Настя Каменських знову наречена, фанати мліють від захвату: "До сліз"