Віктор Павлік, український співак і композитор, похвалився тим, що його син Олександр став вокалістом гурту.

Відповідне повідомлення він опублікував на власній сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Pavlik Overdrive, оновлення, тепер вокаліст групи мій син Олександр Павлик", - написав гордий співак.

Додамо, що гурт, завданням якого було створити повноцінну концертну програму з треків Віктора Павліка, було організовано наприкінці 2015 року. Колектив на чолі із самим Віктором опрацював пісні за чверть століття його творчої діяльності, обравши найпопулярніші та найзнаковіші треки за весь час.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Програма була зроблена у стилі поп-хард-рок. Її було презентовано в одному з київських рок-клубів.

Відтоді гурт Pavlik OverDrive вже шість років успішно гастролює Україною та за її межами, виступаючи на різних рок-фестивалях. Донедавна вокалістом гурту був сам Віктор Павлік, однак тепер його місце зайняв син.

Нагадаємо, Віктор Павлик у вишиванці "застряг" у лазні, поки вагітна дружина чекає вдома. Артист, як і багато вітчизняних знаменитостей, надів вишиту сорочку і написав святкове привітання.

Як повідомляв "Знай.ua", Віктор Павлик влаштувався "на роботу" комунальником перед народженням сина: кладе асфальт.

Знай.ua писав, вагітна Репяхова потрапила в лікарню після відпочинку: "Можу народити в будь-який момент".