Відомий український актор і зірка серіалів "Кріпосна" і "Зловити Кайдаша" Тарас Цимбалюк має велику армію шанувальників в соцмережі Instagram і часто радує їх новими знімками як з особистого життя, так і з роботи.

На цей раз зірка телеекранів опублікував відразу два знімки: один кольоровий, а другий в чорно-білому кольорі. На фото він зображений у светрі з високим коміром, а волосся прикривають одну частину обличчя. Тарас Цимбалюк у підписі до публікації звернувся до шанувальників і поцікавився, що вони думають про знімки й попросив вибрати кращий.

Шанувальники прийшли в захват від нових фото знаменитості. Думки про те, який знімок краще розділилися, проте більшість відзначили, що на чорно-білому знімку актор виглядає неймовірно. Деякі порівняли зірку з відомим письменником Ернестом Хемінгуеєм.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"У цьому светрі ви схожі на Ернеста Хемінгуея", "Чб, в ньому якась магія", "мені подобаються 2 фото", "Залишай обидва. Кадр прекрасний!",- написали в коментарях.

Раніше ми повідомляли, зірка" кріпак "Тарас Цимбалюк знову "поранений", але відпочинок Тільки сниться.

Як повідомляв "Знай.ua", Ольга Сумська з Олесею Жураковською не поділили чоловіка: накинулися обидві.

Також "Знай.ua" писав, що Ольга Сумська з серцеїдом Тарасом Цимбалюком з "кріпосної" опинилася в серці України.