У Львові побилися водії одного й того ж приміського маршруту. У одного з автобусів змінився графік руху, через це водій іншого транспорту вирішив провчити свого колегу.
Про це повідомляє "Варта1".
Так, стало відомо, що у Львові два водії маршруту №184а не поділили пасажирів і побилися між собою. Один з водіїв забрав у свого опонента ключі від автобуса, в якому перебували пасажири, і поїхав. Цей інцидент трапився близько 8 ранку 20 травня на вулиці Гетьмана Мазепи.

Маршрутка, фото "Варта1"
Маршрутка, фото "Варта1"

"Водій 184А почав обганяти іншу маршрутку 184А, підрізати. Водій моєї маршрутки зупинився, той відповідно теж. Підійшовши до нашої маршрутки, він відкрив дверку водія та почав його бити і одразу забрав ключі. Маршрутка почала просто котитись, водій швидко зреагував та намагався зупинити транспорт. Водій вибіг за ключами, але його колега поїхав", – розповіла ZAXID.NET очевидиця інциденту.

На місце пригоди постраждалий водій викликав правоохоронців. Екіпаж поїхав у напрямку Рудного за водієм маршрутки, який забрав ключі. Після цього правоохоронці доставили обох водіїв у Шевченківський відділ поліції. Однак вже там, у відділку, потерпілий передумав писати заяву.

Нагадаємо, раніше "не хочеш здохнути, тв * рь?": "Гола" пасажирка маршрутки накинулася на чоловіка через зауваження.

Як повідомляє портал "Знай.ua" маршрутку на ходу огорнув густий дим-гальма втомилися, пасажири ледь не посивіли: "водій з вогнегасником..."

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Також "Знай.ua" писав, що під Києвом маршрутник отримав кулю в ногу і повіз пасажирів далі.