Відомий український телеведучий та інтерв'юер Анатолій Анатоліч має багатотисячну армію прихильників. Саме тому він досить активний у своїх соціальних мережах, та частенько ділиться з прихильниками новими світлинами чи цікавими моментами з життя.
Цього разу у своєму Instagram Анатолій Анатоліч привітав всіх з Днем вишиванки та опублікував фото у вишитій сорочці на березі моря. При цьому телеведучий відмітив, що одягати вишиванку потрібно не лише на якісь свята, а й носити її у своєму повсякденному житті.

Анатолій Анатоліч, фото з instagram
Анатолій Анатоліч, фото з instagram

-Так що, Вишиванку треба вдягати тільки до Львова і на 24 серпня?
-Ніт
-Вишиванка круто виглядає і біля моря в Одесі, і на проспекті Металургів у Кривому Розі, і на стадіоні Шахтаря в Донецьку.

На опублікованому фото Анатолій Анатолій позує на фоні моря. У День вишиванки знаменитий телеведучий одягнув світлі штани та білу вишиванку з синім орнаментом.

Раніше повідомляли, "Їздять, а не літають...": майбутній тато Анатолій Анатоліч знайшов рецепт ідеального водіння на сонячній Домінікані.

Як повідомляв Знай.ua Анатолій Анатоліч показав красуню, з якою в шлюбі 10 років: "вагітна в перший раз".

Знай.ua писав, Анатолій Анатоліч відзначає з дружиною знаменну дату: "11 років".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще