Нещодавно двоє відомих львівських виконавців VovaZiLvova та MamaRika записали дуетну пісню під назвою "Серце стукає стукає стукає". Ця пісня вже стигла полюбитися глядачам та набрала понад 700 тисяч переглядів на youtube.
До співпраці артисти прийшли випадково, хоча знайомі ще зі студентських часів. Кліп опублікували на YouTube 2 квітня 2021 року, за понад місяць часу відео набрало вже 735 тисяч переглядів, передає Tokar.ua.

MamaRika, фото: прес-служба співачки
MamaRika, фото: прес-служба співачки

Відео до пісні "Серце стукає стукає стукає" у виконавців вийшло не менш зворушливим. Адже тут вони продемонстрували сенси, які закладені в текст пісні. Вони описують те, що не варто закриватися в собі, придушувати почуття, особливо людям з розбитим серцем. Після розтавання з коханими завжди важко довіритися знову, проте такий "ризик" вартий спроб, бо кохання водночас і руйнівна, і цілюща сила.

 VovaZiLvova, скріншот із відео
 VovaZiLvova, скріншот із відео

Слова для пісні "Серце стукає стукає стукає" належать авторству Івана Клименка. Він же продюсує alyona alyona та Kalush.

Раніше ми повідомляли, MamaRika показала плюси спільного життя зі свекрухою.

Як повідомляв "Знай.uа", MamaRika розкрила секрет сімейного щастя.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що MamaRika показала зсередини свій новий двоповерховий будинок біля моря.