У п'ятницю, 21 травня на Львівщині відбудеться перше у цьому році зовнішнє незалежне оцінювання. Абітурієнти складатимуть іспит з хімії.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

Для того, щоб потрапити на ЗНО потрібно мати з собою: запрошення-перепустку, оригінал сертифіката ЗНО та оригінал паспорта, дві ручки чорного кольору та дві медичні маски.

ЗНО, скріншот YouTube
ЗНО, скріншот YouTube

Як розповів заступник голови Львівської ОДА Іван Собко він дав доручення департаменту освіти звернутися з листом до Львівської міської ради для забезпечення необхідної кількості педагогів для проведення ЗНО.

"В школах особливо відчули наслідки ковіду. Чергову хвилю захворюваності нам вдалося подолати. Тепер ми маємо забезпечити процес проведення ЗНО якісно і з дотриманням карантинних заходів. Прошу представників всіх структур, які задіюються для проведення ЗНО, забезпечити порядок для здачі учнями тестування – щоб і діти, і їхні батьки були спокійні, та могли зосередитися на якнайкращому результаті тестів”, – сказав Іван Собко.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

При цьому керівниця Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк наголосила, що випускникам шкіл та абітурієнтам не слід відмовлятися від здачі державних підсумкових атестацій. Адже без цього атестат про середню освіту є неповноцінним.

Нагадаємо, раніше ЗНО-2021: у деяких областях школярі не зможуть потрапити на іспит

Як повідомляє портал "Знай" ЗНО переносять-школярів попередили про вимушені зміни: "створює ризики"

Також "Знай" писав, що ЗНО-2021: українським школярам назвали офіційні дати проведення