Карпати - безсумніву одне з найгарніше місць України. Вони зачаровують своєю неймовірною красою та природою не лише українців, а й багатьох людей з інших куточків світу.
Всі хто хоч раз бачив гори Карпат той розуміє, що вони наповнені неймовірною силою та наповнюють енергією всіх, хто сюди приїздить.

Карпати, фото  Олександр Калінін
Карпати, фото Олександр Калінін

У соціальній мережі Instagram на сторінці "ukraine_is_" показали весняні фото Карпат. Зазначимо, що всі ці знімки зроби український фотограф Олександр Калінін.
На своїх світлинах він показав, як Карпати пробуджуються від тривалого сну та природа починає швидко оживати. Вже навіть видніються перші весняні квіти та починає зеленіти трава.

Карпати, фото  Олександр Калінін
Карпати, фото Олександр Калінін

Користувачам мережі прийшлися до душі фото Карпат від українського фотографа, і вони почали коментувати їх.

"Казкові 😍😍😍", "Щось надзвичайне 😮", "Краса 😍", "Це дуже гарно😍😍😍", "Краса неймовірна! Аж не віриться, що це реальна фотографія", "Як завжди прекрасні фото😍", "Ну просто шикарні фото😍😍😍", "Красиво як", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що як знайомилися українці 100 років тому, архівні фото: коли не було Tinder

Як повідомляв портал "Знай.uа", Комаров зі "Світу навиворіт"здивував українців, таких Карпат ви ще не бачили: "Гуцули в інста-будинках"

Також, "Знай.uа" писав, що киян запросили на планету Динозаврів