Згідно з рекомендаціями Міністерства освіти і науки України щодо завершення роботи освітніх закладів в умовах карантинних обмежень, жодних святкових заходів, випускних у цьому році не повинно бути. Лише в межах одного класу і без глядачів.

Як львівські школи планують завершити навчальний рік та чи планують 11-класники проводити випускні, передає "Тvoemisto.tv".

Так само як і минулого року цей навчальний рік у школах Львова завершиться без останніх дзвоників та випускних для 11-класників. Зокрема, для учнів у класах або на подвір’ї шкіл проведуть останні уроки, флешмоби або майстер-класи, а школярам останніх класів атестати видадуть вже після проведення ЗНО.

Школа, фото: Unian
Школа, фото: Unian

За словами директорки львівської гімназії "Євшан", що на вул. Любінська, 93а, Божени Назар, їхні учні навчатимуться до 16 червня. 14 червня для учнів проведуть своєрідний останній дзвоник у вигляді флешмобу і квесту, а 15 червня для дітей проведуть екскурсії музеями.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

"Це буде невелика урочистість, але традиція має бути. Минулого року було все дуже гарно. Діти прийшли у вишитих сукнях, співали прощальних пісень", – каже директорка.

Навчання у школі "Лідер", що на вул. Некрасова, 52, завершиться 31 травня. Тоді ж по класах відбудеться останній урок. Як зазначила директорка Зоряна Женчур-Курій, їхня школа нова – їй лише 10 років, тому 11-класників тут наразі немає.

школа / скріншот з відео
школа / скріншот з відео

За час існування навчального закладу жодного разу тут не проводили "лінійок". Цього року на учнів в останній день весни планують провести флешмоби.

Нагадаємо, раніше "Не хочеш здохнути, тв * рь?": "Гола" пасажирка маршрутки накинулася на чоловіка через зауваження.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Маршрутку на ходу огорнув густий дим-гальма втомилися, пасажири ледь не посивіли: "водій з вогнегасником..."

Також "Знай.ua" писав, що Під Києвом маршрутник отримав кулю в ногу і повіз пасажирів далі.