У вагоні "Укрзалізниці" сталася НП, там просто під час руху потяга прорвало трубу.
Про це повідомляє "Obozrevatel.ua".
Так, стало відомо, що у вагоні потягу сполученням Рахів – Одеса прорвало трубу. Вода залила підлогу одного з плацкартних вагонів, і пасажири були змушені їхати так весь шлях. За словами пасажирів цього потягу прорив труби стався через її зношеність, вона вся проіржавіла.

Потяг, скріншот з відео
Потяг, скріншот з відео

При цьому пасажири потягу Рахів – Одеса були не на жарт обурені цим фактом, адже за пасажирські перевезення "Укрзалізниця" просить чималі кошти, проте відповідного сервісу не надає. Тому іноді у потягах можуть виникати подібні ситуації.

Потяг, скріншот з відео
Потяг, скріншот з відео


"Ви вимагаєте колосальні кошти за пасажирські перевезення, а самі не можете замінити трубу, якій 30 років?! Ви серйозно?!" – висловив обурення пасажир потягу Рахів – Одеса.

Скріншот допису
Скріншот допису

Нагадаємо, раніше харків'яни потрапили під "обстріл" крижаних крапель в поїзді: Привіт, " Укрзалізниця"

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляє портал Знай "Халк" влаштував погром у вагоні Укрзалізниці: розбитий стіл, вікно, всюди сміття і брудна постіль

Також Знай писав, що "Укрзалізниця" влипла в скандал з чергами на електричку: "Кам'яний вік якийсь!"