Відома українська співачка Анастасія Приходько нещодавно стала мамою. Та попри материнські турботи Заслужена артистка України продовжує досить активно вести свою сторінку в Instagram.
Тут вона ділиться зі своїми підписниками новими світлинами, подробицями з життя чи корисними порадами. Цього разу Анастасія Приходько показала своїм фанатам дві фотографії, які буди оброблені у фотошопі.

Анастасія Приходько, фото з instagram
Анастасія Приходько, фото з instagram

При цьому артситка відмітила, що такі фотографії також мають особливий шарм і до того ж дуже подобаються їй.

"Щось у цьому є! 👌 А ви як думаєте!?", - так Анастасія Приходько підписала опубліковані фотографії.

Анастасія Приходько, фото з instagram
Анастасія Приходько, фото з instagram

Користувачі мережі одразу ж прийнялися коментувати фотографії співачки. При цьому її фанати відмітили, що Приходько останнім часом дуже погарнішала та розцвіла імовірно цьому сприяло материнство.

"Ікона стилю👍👍👍😍😍😍", "Красиво", "Настя як ти прекрасна і фігурка у тебе чудо", "Не те, у вас іскра, чесність, характер !!! Це все не те, особливо 2 фото абсолютно нічого спільного "," Перше фото природніше виглядає! 😍🔥 ", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, раніше Анастасія Приходько показала ніжності з іншим чоловіком: "в горло вчепилася вампірша"

Як повідомляє портал "Знай" молода мама Настя Приходько зізналася напередодні Великодня: "не знаю, як з малюком"

Також "Знай" писав, що багатодітна мама Анастасія Приходько виховує дівчинку не так, як інших дітей: "головне вийти заміж"