У Львові маршрутники відмовляються безкоштовно возити школярів, вимагаючи повну оплату проїзду.
Про черговий інцидент у львівській маршрутці розповів місцевий журналіст Степан Грицюк на своїй сторінці у Фейсбук.
Так, чоловік розповів, що неодноразово стикався з тим, що у його сина, який їде в школу чи повертається додому вимагають оплатити проїзд у маршрутці. А останній раз, коли його син не мав при собі грошей, водій маршрутки виставив школяра на вулицю під дощ.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Недавно не мав біля себе грошей, то водій безцеремонно виставив його за двері, незважаючи на те, що падав сильний дощ. Коли ж стоїть сам на зупинці і водії бачать, що то дитина, на якій не зароблять, то просто не зупиняються. Сьогодні от знову дзвонить і скаржиться, що на нього накричали і вимагали гроші. Добре, що цього разу встиг сфотографувати маршрутку і номер", - зазначив чоловік.

При цьому львівський журналіст Степан Грицюк зазначив, що не розуміє, як можна вимагати гроші за проїзд в учня шостого класу.

"Хочеться спитати – а в перевізників справді така халепа, що вимагають гроші в шестикласника? Чи це водіям так мало необлікованої готівки, що заробляють і на школярах? Бо якщо так, то може керівникам міста варто подумати і запускати на маршрути лише адекватних перевізників, які не будуть дітей за двері виганяти?", - підсумував він.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше повідомляли, під Києвом маршрутник отримав кулю в ногу і повіз пасажирів далі.

Як повідомляв Знай.uа, на Київщині засікли хвостатого маршрутника: десять років за кермом.

Знай.uа писав, пасажири "покарали" хамовитого маршрутника, прославили на всю країну: "не дає здачу, кричить".