У Львові комунальники намалювали зебру, яка веде на необлаштований перехід. Про це повідомила мешканка міста на сторінці «Гаряча лінія Львова» у “Facebook”.

“Нещодавно з'явився новий пішохідний перехід по вулиці Жовківська, 26а. Проте, було б чудово облаштувати його до кінця”, — написала вона.

Щоб виправити ситуацію, комунальникам знадобилося аж дві спроби – з першого разу вони лише замалювали частину смужок на зебрі чорною фарбою.

Цей підхід до проблеми ще більше насмішив містян, і лише повторне звернення змусило комунальників доробити на місці переходу тротуар.

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

«Схоже, це стабільна практика з облаштування переходів», - зазначають містяни, публікуючи фото аналогічних переходів по всьому місту.

«В чому проблема зробити нормально відразу?», - дивуються люди.

«Така натура, а вдруг прокатить», «Судячи по перехрестю Червоної Калини-Угорська, та акварель через місяць-другий зникне, і перехід знов буде вести в дерево», - обурюються мешканці Львова.

Нагадаємо, раніше У Києві будівництво парковки перетворилося на баталію з активістами: "крадуть велодоріжки і тротуари". Представники нової елітної забудови облаштували місця для машин своїх клієнтів прямо посеред газону і тротуару.

Як повідомляє портал "Знай.ua» Комунальники змусили киян переходити дорогу "в дерево" - " все продумано до дрібниць!" У Києві комунальники трохи "перестаралися" з озелененням.

Також " Знай.ua " писав, що Харків'яни поставили жирний хрест на розбитих дорогах. На Харківщині придумали незвичайний спосіб, як змусити владу звернути увагу на проблему доріг