Рано вранці у неділю, 16 травня, на Львівщині у селі Розвадів загорівся пасажирський автобус.

Як повідомляє Варта 1, поліцейські, що їхали слідом за транспортним засобом, помітили задимлення та подали сигнал водію, аби той зупинився.

За попередніми даними, в результаті НП обійшлося без постраждалих.

Тим часом у Києві біля одного з під'їздів житлового будинку раптово утворилася яма. Судячи з опублікованого знімка, від старості провалилася бетонна плита, що утворює ступені, що ведуть до під'їзду.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Яма несе загрозу не тільки людям, які можуть покалічитися, провалившись в неї ногою в темний час доби, але і тваринам, які можуть в ній застрягти. Крім того, отримати травму на аварійних сходинках ризикують маленькі діти.

Нагадавши, смартфон вибухнув прямо в кишені куртки, чоловік терміново госпіталізований. Смартфон вибухнув, коли чоловік спробував дістати його з куртки.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Франківський ринок загорівся в лічені хвилини, пожежники вибивалися з сил - "Тисячі штучних букетів". Рятувальники розповіли, як перемогли вогонь.

Також " Знай.ua " писав, у Києві автобус з пасажирами згорів на роботі. Рятувальники погасили палаючий автобус.