Відомий український співак та лідер гурту "Океан Ельзи" у п'ятницю, 14 травня відзначає День народження. Цьогоріч йому 46 років.
За роки своєї кар'єри він випустив чимало хітів та яскравих відеоробіт. Й зараз пісні гурту "Океан Ельзи" постійно потрапляють в топи, а кліпи займають перші місця в трендах, а на концертах повний аншлаг.

Святослав Вакарчук, фото: Instagram
Святослав Вакарчук, фото: Instagram

Легендарний артист вирішив відмовитися від гучних святкувань Дня народження, тому вирушив на Донбас. Святослав Вакарчук завітав до 16 ОМПБ. Про це він повідомив на своїй сторінці в Іnstagram.

Святослав Вакарчук, фото з instagram
Святослав Вакарчук, фото з instagram

"Дорогі друзі, зараз я знаходжуся в дуже важливому для себе місці. Фактично свій День народження відмічаю в компанії справжніх друзів, це наші бійці, які тут недалеко від Авдіївки захищають наше з вами мирне небо. Чесно, це, мабуть, один з найкращих моїх днів народження за що я дякую всім", - зазначив Святослав Вакарчук.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще