Львівські маршрутки можуть відчутно подорожчати вже в найближчому майбутньому. Про це повідомили на "Львівській Хвилі", посилаючись на інформацію з власних джерел.

Як зазначається, ціна проїзду може суттєво вирости вже на наступному тижні. Скільки коштуватиме проїзд у львівських маршрутках, трамваях та тролейбусах, вирішити мають на засіданні міської ради, яке відбудеться в наступну п’яницю, 21 травня.

Якщо таке рішення буде ухвалено, за одну поїздку в автобусі пасажиру доведеться викласти 10 гривень. Такими ж будуть розцінки в трамваях та тролейбусах.

Проте голосувати за дане рішення будуть лише в тому випадку, якщо сесія, що має відбутися напередодні, мине спокійно. Мерія прагне уникати зайвого галасу через чергове підняття тарифів на проїзд.

Раніше ми повідомляли, курятина, масло і молоко, які продукти в Україні коштують дорожче, ніж в Європі.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа", вилучили 5,4 тонни, українців ледь не нагодували фальсифікованим м'ясом.

Також "Знай.uа" писав, що дешевих черешень і полуниці не буде, найпопулярніші фрукти постраждали без тепла.