Колишня дружина відомого українського артиста співачка Slavia ​продовжує ділитися подробицями їхніх стосунків
Так, нещодавно співачка розповіла, що не знала про те, що екскоханий одноосібно оголосить про їхнє розлучення. Тепер же в інтерв'ю "Славі+" виконавиця розповіла, що у їхніх стосунках з Михайлом почався розлад й вона постійно почувалася непотрібною.

скріншот інтерв'ю Слава+ з youtube

"Це череда якихось подій. Приміром, ми довго не бачились, я приїжджала, я почувалася непотрібною, що в нього робота кипить, а я наче заважаю. Я розумію, що людина знімає фільми, він весь в процесі, багато народу. Я все це розумію. Але я як жінка втрачала таку віру в нас, теплоту таку хотіла, а її не було", - висловила думку Slavia.

При цьому артистка прокоментувала й те, що багато хто вважає, що Михайло зраджував дружині. Такі висновки прихильники зробили з деяких інтерв'ю Slavia.

"Я ніколи не говорила, що Михайло зраджував. Я підозрювала, що це має місце бути. Тому що такі "добродії" з боку говорили прямо мені якісь моменти. Але знову ж таки, нічого конкретного не було. Жодних фактів, доказів ніхто не давав, тому не можу в такому звинувачувати", - пояснила Слава.

Вона додала, що говорила про свої здогадки Михайлу, проте чоловік її заспокоював й говорив, що то все вигадки.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Рашіне повідомлялося, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.