Відомий український актор Тарас Цимбалюк, який став відомий завдяки серіалам "Кріпосна" та "Спіймати Кайдаша" має досить велику армію прихильників. Саме тому він досить активно веде свою сторінку в Instagram, де ділиться новими світлинами та подробицями з життя.
Цього разу у своєму Instagram Тарас Цимбалюк показав залаштунки зі знімального майданчика "Кріпосної". Він сфотографувався з Олесею Жураківською та Ольгою Сумською.

Фото зі сторінки Тараса Цимбалюка
Фото зі сторінки Тараса Цимбалюка

На фото Тарас Цимбалюк позує у білій вишиванці. Ольга Сумська, яка обіймає Цимбалюка після зйомок одягла теплий халат. А Олеся Жураківська на фото позує у чорному светрі та шалі тілесного кольору.

Фото зі сторінки Тараса Цимбалюка
Фото зі сторінки Тараса Цимбалюка

Варто нагадати, що телеканал СТБ анонсував вихід 3-го сезону легендарної костюмованої драми "Кріпосна" у 2021 році. У цьому сезоні серіалу на глядачів чекатимуть безліч нових сюжетних ліній.

Серіал "Кріпосна" розповідає про пригоди української кріпачки Катерини, яка бореться за свою свободу у XIX столітті.

Раніше ми повідомляли, зірка" кріпак " Цимбалюк поскаржився на самопочуття і засвітив малюка.

Як повідомляв "Знай.uа", після безсоромних українок у Дубаї застукали голим зірку "кріпосної" Тараса Цимбалюка.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що зірка" кріпак "Цимбалюк охомутал" Роксолану " Сумську.