Мертві бджоли, які перевозила "Укрпошта" раптово ожили на пошті.
Про це повідомляє прес-служба Укрпошти.
Так, стало відомо, що за даними Закарпатської дирекції АТ» Укрпошта", в 118 ящиках з 300, які вчора прибули в Іршавське відділення Укрпошти, знаходяться живі бджоли. За день до цього комахи ще здавалися мертвими, ймовірно вони перебували в стадії пригнічення або спокою. Зараз комахи відновлюють активність.

Бджоли, скріншот з відео
Бджоли, скріншот з відео

Зараз коробки з бджолами повертають відправникам, які вже формують нову партію комах для транспортування. Частину "реанімованих" бджіл відправники планують повторно переслати замовникам, зазначають у поштовому відомстві.

" Ми поділяємо відповідальність за товари, які клієнти доставляють поштою. Однак працівники Укрпошти не є фахівцями з бджільництва. Бджолярі перед відправкою повинні переконатися, що умови упаковки і доставки придатні для того, щоб перевозити бджіл", — відзначають в компанії.

Бджоли, скріншот з відео
Бджоли, скріншот з відео

Варто зазначити, що Укрпошта - єдиний поштовий оператор, який здійснює доставку бджіл в межах України. Але при цьому вони відзначили, що не спеціалізуються на доставці бджіл і ящики з комахами перевозять в тих же машинах, що і інші відправлення.
Раніше повідомлялося, що 12 травня загинуло 8 млн бджіл під час їх транспортування в автомобілі Укрпошти в Закарпатській області. За словами бджолярів це сталося через відсутність кисню і відсіків для провітрювання.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, хитрощі городника: як захистити капусту від шкідників і висадити огірки

Як повідомляв Знай.uа , зберігаємо зростання і плодючість на городі: навіть під загрозою колорадського жука не змішуйте ці добрива

Знай.uа писав, секретики, завдяки яким ваш цибулька на грядці буде задоволений: посадка, підживлення і боротьба з мухою