За життям популярної телеведучої «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна» та акторки Лілії Ребрик стежить більше 700 тисяч підписників, з якими зірка охоче спілкується та ділиться подробицями з особистого та професійного життя. Поки в Україні тепло з дощем міняється місцями кожної години, ведуча разом з чоловіком відправилася на турецький курорт.

Яскравими фото, від яких фізично стає тепліше, Ребрик виклала на своїй сторінці в Instagram.

"Обіцяла розказати вам про умови на пляжі: лежаків стало значно менше, вони розташовані з дотриманням карантинної дистанції 1.50 метри один від одного , а ще є спеціальні палатки (називаються «павільйон»). І це взагалі дуже зручно. Це твій особистий простір, включаючи сервіс. На цілий день палатка належить тільки твоїй родині. Отак би сидів би- їв би, лежав би - їв би, стояв би - їв би, ходив би -їв би, купався би -їв би, зупиніть мене!!!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙃", - з гумором розповіла ведуча.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, телеведуча Ребрик з чоловіком перевершили Настю Каменських: "Попа, як у Лілі". Лілія Ребрик показала розваги зі своїм чоловіком.

Як повідомляв портал "Знай.ua", заміжня Ребрик забула про все в обіймах Анатоліча: "Нам приємно". "Весна. Ранок. Настрій"

Також "Знай.ua" писав щаслива Лілія Ребрик встигла розговітися з коханим чоловіком - "Божа благодать!".Зіркова родина показала, як святкує Великдень