У Львові торговці перетворили вулицю на стихійний базар, перешкоджаючи нормальному проходу пішоходів. Про це розповіли у спільноті «Варта 1» в соціальній мережі Facebook.

«Та робіть вже щось з тим. Людям зручніше рухатися по дорозі, наражаючи себе на надзвичайну небезпеку. Бо тротуари заполонили торгаші шкарпеток, польської парувки, насіння, капронів, секонду. Трускавки з Закарпаття. і тд. Очікую на зливу коментарів в стилі - йой, та вони старенькі і не виживуть на пенсію», - обурюється автор допису.

«Колись поліція їх розганяла, а зараз цього не робить, рагульня не дає по тротуару нормально пройти», «Індія», «Я цей базар не сприймаю... ціни такі, як і на інших, але хаос, антисанітарія, товар розвантажують просто на дорозі, не всі продукти з дотриманням умов зберігання. Як гарно інші базари зробили, а це жахлива візитна картка Львова», - сердяться містяни.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«На самому базарі коїться чорт зна що…На столиках молочні продукти, і до них вплотну підходить якийсь секонд хенд. Ним трусять, кидають на столи поряд з сиром, сметаною, хтось міряє, хтось риється. Це жах, адже тут же ходять санслужби, збирають дань і нічого не провіряючи, ставлять печатки на кури, качки і т.д. Хіба це дозволено, щоб секонд лежав поруч з молочними продуктами? Кажуть, що жінка, яка торгує секондом, є чиясь там родичка і має цю буду вже багато років», - розповідають у коментарях.

«Все просто. Прийде муніципальна варта, сфоткається, що нікого нема, піде, всі назад повернуться, і все з початку», - додають люди.

Нагадаємо, українські школярі передали на Донбас гостинці для дітей: "З надією в серці".

Як повідомляв портал Знай.uа, на полігонах ОРДЛО тривожне загострення: стягнули танки, гармати і міномети.

Також портал Знай.uа писав, як найманці на Донбасі накрили українських героїв з гранатометів і кулеметів.