Відома українська співачка Тоня Матвієнко має багатотисячну армію шанувальників. Тому у своєму Instagram зірка досить часто тішить їх новими світлинами чи моментами з життя.
Цього разу у своєму Instagram у розділі stories Тоня Матвієнко показала свою маленьку донечку Ніну. Зірка зацікавилася намистом донечки.

Скріншот stories
Скріншот stories

Виявилося, що намисто з ракушок для неї зробив тато Арсен Мірзоян. При цьому дівчинка зазначила, що їй дуже подобаються це намисто.

Скріншот stories
Скріншот stories

Дівчинка вирішила нарядитися аби одягти таке намисто. Тому вона обрала легеньку сукню ніжно бузкового кольору з принтом та трішки заколола волоссячко. Аби виглядати як принцеса, вона взяла з собою чарівну паличку.
До слова, Тоня Матвієнко виставила відразу кілька фотографією зі своєю улюбленою матусею Ніною Матвієнко. Обидві жінки постали з букетами квітів, адже обидві і виступають матерями в сімействі.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко в латексі показала, хто тут погана дівчинка. Зірка зізналася, що у свій День народження мала ще одну мрію. Вона хотіла разом зі своїми дочками знятися для обкладинки модного глянцю.

Як повідомляв "Знай.ua", Тоня Матвієнко розкрила секрети успішного життя в 40 років: "Ще не всі знаєте"

Знай.ua писав, Арсен Мірзоян засвітився на тлі засмаглих львівських красунь: поки Тоня Матвієнко з подружками

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще