У Львові з вікна багатоповерхівки випала дворічна дитина. Правоохоронці встановлюють обставини загибелі дитини.
Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.
Так, стало відомо, що у понеділок, 10 травня, близько 8.30, до поліції надійшло повідомлення про те, що з вікна багатоповерхівки на вулиці Шевченка у Львові випала дитина. На вказане місце оперативно виїхала слідчо-оперативна група та співробітники інших служб територіального підрозділу поліції.

Фото: варта-1
Фото: варта-1

Поліціянти встановили, що дитина випала з вікна восьмого поверху. Зараз на місці працюють співробітники відділу поліції № 4 Львівського районного управління поліції. Вирішується питання про її правову кваліфікацію.
Варто відзначити, що за попередньою інформацією повідомлялося, що матір могла сама викинула дитину з вікна. Проте слідство не підтвердило того факту, що жінка викинула дитину.

“В жінки є проблеми з алкоголем і після того, як дитина випала з вікна, вона дійсно вийшла і йшла в невідомому напрямку. Наразі при розмові з нею і з ситуації у квартирі підтвердження, що вона це зробила не має в слідства.” – повідомив голова “Варта 1” Ігор Зінкевич.

Раніше ми повідомляли, кладовище в прямому сенсі стало останнім притулком, чоловік відвідав могилу родича і підірвався на міні. Стало відомо про те, що в Донецькій області чоловік підірвався на кладовищі.

Як повідомляв "Знай.uа", під Києвом старі грілися газом і ледь не підірвали будинок, Позняки перед очима.

Також "Знай.uа" писав, що українці попрощалися з безстрашним козаком, який захищав Батьківщину до останнього.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще