На Львівщині розшукують зниклого безвісти 36-річного чоловіка, який вийшов з дому у с.Суховоля Мостиського району 7 травня і досі не повернувся.

Подробиці повідомляє пресслужба Національної поліції у Львівській області.

"Відділ поліції № 6 ЛРУП ГУНП у Львівській області розшукує безвісті зниклого Гумена Тараса Михайловича, 05.07.1984 року народження, мешканця с. Суховоля, Львівська область, вул. Відродження України, 73\а, уродженець Мостиського району. У п'ятницю, 7 травня 2021 року він вийшов із дому і до теперішнього часу не повернувся, мобільний телефон вимкнений", - сказано в повідомленні.

На Львівщині зник чоловік, фото: Варта

Прикмети зниклого: зріст 170–180 см, коротке волосся, темне із залисиною, худий. Був одягнений у сині джинси, куртку чорного кольору, кросівки темно-сині й парасоля. Раніше зникав, але через деякий час повертався додому.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Кому відоме місце знаходження зниклого, просимо повідомити на гарячу лінію “102” або за номером мобільного телефону: 0988718989", - просять у поліції.

Раніше ми писали про те, що у Львові розшукують зниклого безвісти літнього чоловіка, який може потребувати сторонньої допомоги.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.