У Львові водій маршрутного таксі змусив про себе написати. Тільки цього разу це історія не про бидло-вчинки, які обурюють українців, а навпаки - про адекватну поведінку. Чоловік виїхав на маршрут в гарному настрої, який дарував своїм пасажирам. Це настільки привернуло увагу, що люди пишуть про це у соціальних мережах.

Зокрема, пост-подяка від користувачки Тетяни Сушко з'явився на сторінці Facebook-спільноти "Варта 1".

"Часто водіїв маршруток небезпідставно сварять, а я сьогодні хочу подякувати водію маршрутки 20 , якою їхала о 8 год.ранку. Була приємно здивована його доброзичливістю та гумором. На зупинках жартував з пасажирами, робив компліменти. Побільше б водіїв таких)", - написала жінка.

Тим часом у Львові водій маршрутки відмовив школярці у пільговому проїзді буцімто через те, що о 16:00 вона не може повертатися зі школи: надто пізно, уроки закінчуються раніше. Чоловік змусив дівчинку платити за проїзд, хоча вона і не мала цього робити.

Нагадаємо, раніше "Не хочеш здохнути, тв * рь?": "Гола" пасажирка маршрутки накинулася на чоловіка через зауваження.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай.ua" Маршрутку на ходу огорнув густий дим-гальма втомилися, пасажири ледь не посивіли: "водій з вогнегасником..."

Також "Знай.ua" писав, що Під Києвом маршрутник отримав кулю в ногу і повіз пасажирів далі.