6 травня для піхотинців Олександра та Юлії це не просто професійне свято, адже саме у цей день вони одружилися. Пара переконана, що одруження у цей день принесе їм багато щастя та любові.

Молодята родом з Волині. До армії Олександр працював водієм на одному з підприємств. А Юля за освітою товарознавець. Спочатку була у військовій частині цивільним працівником. Згодом уклала зі Збройними Силами контракт, передає портал "Аrmyinform".

Юлія та Олександр, скріншот із відео
Юлія та Олександр, скріншот із відео

Саме 6 травня молодята вирішили офіційно зареєструвати свої стосунки у місцевому РАЦСі. А от справжнє вінчання у церкві та весілля відгуляють вже тоді, коли бригада вийде у пункт постійної дислокації.

"Батьки як мої, так і Олександрові, були дещо спантеличені нашим рішенням. Але, зрештою, благословили нас на спільну життєву дорогу", – каже Юля.

Командування підрозділу жартує, що у бойовій обстановці єдиний подарунок, який вони можуть зробити для молодят – це декілька днів відпустки. А от Сашко каже, що вже підготував для своєї обраниці гідний шлюбний сюрприз. Щоправда, який – не зізнається.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто зазначити, що військова пара й надалі планує служити разом. У перспективі, звісно, побудова власного будинку. Ну а шлюбну подорож молодята планують до Карпат.

Нагадаємо, мирні мешканці гинуть від російських мін: ЗСУ змушені вжити найжорсткіших заходів. Мешканці українських населених пунктів гинуть від російських мін

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Донбасі путінські бойовики обстріляли вантажівку з українцями: кулі пройшли на виліт. За словами українських захисників, російські найманці вдалися до безпрецедентного порушення

Також "Знай.ua" писав, 7 років з першого великого бою під Слов'янськом: спогади військових про загиблих героїв. Якими були перші бої під Слов'янськом