Українська співачка Тоня Матвієнко має досить широку аудиторію прихильників, тому своє 40-річчя мріяла провести з ними на сцені. Проте, через локдаун концерт довелося переносити.
Та зірка зізналася, що у свій День народження мала ще одну мрію. Вона хотіла разом зі своїми доньками знятися для обкладинки модного глянцю, і ця мрія таки здійснилася. Також Матвієнко дала журналу відверте інтерв'ю та зізналася, що поділилася ексклюзивною інформацією зі свого життя.

Тоня Матвієнко, фото з instagram
Тоня Матвієнко, фото з instagram

"Ви ж про мене ще не все знаєте? 😎🙃 Відповіді в журнальчику, вже у продажу @viva_ukraine", - написала Тоня Матвієнко, опублікувавши фото з журналу.

Нагадаємо, що на обкладинці журналу Тоня Матвієнко позує у розкішній сукні смарагдового кольору. Цей образ вдало підкреслює фігуру зірки й показує її стрункі ніжки.
Її старша донька Ульяна позує у темно-синій сукні, а наймолодша Ніна позує у яскравій сукні з принтом.

Тоня Матвієнко з доньками, фото з instagram
Тоня Матвієнко з доньками, фото з instagram

Нагадаємо, Арсен Мірзоян чуттєво привітав Тоню Матвієнко з Днем народження: "Моя королева". Арсен Мірзоян розповів про почуття до Тоні Матвієнко.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", напівголий Арсен Мірзоян змусив киян ловити дрижаки: "Як погодка?". Мірзоян показав, чим займався цілий ранок

Також "Знай.ua" писав, Арсен Мірзоян у фартусі показав, чим годує Тоню Матвієнко: мрія кожної жінки. Тоня Матвієнко показала, як Арсен Мірзоян порається біля плити.