Відомий український артист Арсен Мірзоян має досить широку аудиторію шанувальників. Тому Заслужений артист України, щоб бути з ними ближче у своєму Instagram активно ділиться моментами з життя та новими світлинами.

Вже довгий час Арсен Мірзоян досить активно займається спортом, до того ж артист ділиться свої успіхами в Instagram. Зокрема, нещодавно, він розповів, що за квітень пробіг понад 100 кілометрів, проте не буде на цьому зупинятися, і у травні планує пробігти більше.

Арсен Мірзоян, скріншот stories
Арсен Мірзоян, скріншот stories

Цього разу у своєму Instagram Арсен Мірзоян показав, що завітав до Львова аби відкрити майданчик для занять волейболом. При цьому Арсен Мірзоян разом з іншими присутніми вирішив зіграти у волейбол, щоб на собі протестувати новий майданчик.
У stories артист показав, коротеньке відео, як він відбиває м'яч і після цього падає на пісок.

Арсен Мірзоян, скріншот stories
Арсен Мірзоян, скріншот stories

"От і повалявся", - так Арсен Мірзоян підписав опубліковане відео.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Тоня Матвієнко показала, чому Арсен Мірзоян вчить маленьку дочку: "Викличте лікаря". Співачка показала, чим її чоловік Арсен Мірзоян і маленька дочка займають разом.

Як повідомляє портал Знай вагітна Тоня Матвієнко поділилася щасливим фото з Арсеном Мірзояном: "Обіймає нашого дитинку". Так, нещодавно зірка поділилася архівними фотографіями зі своєї вагітності.

Також "Знай" писав, що Тоня Матвієнко з Арсеном Мірзояном готуються до Великодня: вишиванки і теща в капелюшку.