У Львові розшукують безвісти зниклу неповнолітню школярку, яка вийшла з дому та не повернулася.
Про це повідомляє "Еспресо.Захід".
Так, стало відомо, що правоохоронці розшукують школярку Каріну Чембукову. Відомо, що дівчинка 2007 року народження, у середу, 5 травня, близько 20:40 вийшла з дому на вулиці Лисенка (Львів) та досі не повернулася. Наразі про її місцеперебування нічого не відомо. Телефон дівчинки відімкнений.

Фото: Варта-1
Фото: Варта-1

Особливі прикмети зниклої: зріст 1,55 см, спортивної тілобудови, світле волосся, світлі очі. На момент зникнення неповнолітня була одягнена у чорну коротку куртку та сірі широкі джинси.
Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили цю дівчину чи знаєте щось про її місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102, або за номером телефону 063-14-78-459. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я дівчинки.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще