У Львові розшукують безвісти зниклого чоловіка, який вийшов з дому та не повернувся.
Про це повідомляє очільник "Варта-1" Ігор Зінкевич.
Так, стало відомо, що у Львові зник Волошин Богдан Іванович. Відомо, що чоловік, у понеділок 3 травня вийшов з дому по вулиці Володимира Великого 89 та не повернувся. На даний час його місцеперебування невідоме. Телефон чоловіка відімкнений.

Зник Волошин Богдан, фото з фейсбук
Зник Волошин Богдан, фото з фейсбук

Особливі прикмети зниклого: худорлявий, зріст 170 см, волосся частково сиве. На момент зникнення був одягнений у сірі кросівки, світло-бежеві штани, куртку темно-синю та чорну бейсболку.
Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили цього чоловіка чи знаєте щось про його місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102 або за номером телефону 0674769488. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я чоловіка.

Нагадаємо, що поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.