У Польщі зник український заробітчанин, який востаннє виходив на зв'язок з вокзалу у Вроцлаві.

Про це у спільноті Варта-1 повідомила львів'янка
Соломія Калинович.

Так, стало відомо, що розшукується безвісти зниклий Мих Михайло Ігорович. Чоловік, який проживає у селі Дубина Львівської області, в суботу 1 травня останній раз виходив на зв'язок із вокзалу у Вроцлаві (Польща). Наразі про його місцеперебування нічого не відомом, телефон чоловіка відімкнений.

Зник Мих Михайло, фото з фейсбук
Зник Мих Михайло, фото з фейсбук

Особливі прикмети примети зниклого: вік 34 роки (1986 р. н.), зріст 177 см, волосся чорне. На момент зникнення був одягнений у чорну шкіряну курточку, темно-сірі джинси, светр синій в білу смужку, кросівки синього кольору.
Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили цього чоловіка чи знаєте щось про його місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102 або 0994670108 вайбер, 0966083728, +4873297716. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я чоловіка.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Нагадаємо, що поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.