Відомий український артист Арсен Мірзоян останнім часом досить активно взявся за свою спортивну форму. Тому у своєму Instagram Заслужений артист України часто показує свої тренування.

В основному Мірзоян надає перевагу бігу, і може за один раз пробігти чимало. Так нещодавно артист хвалився своїм підписникам, що за квітень пробіг понад 100 кілометрів, тому він вирішив не зупинятися на досягнутому й у травні вирішив побити свій рекорд.

Фото з instagram Арсена Мірзояна
Фото з instagram Арсена Мірзояна

Арсен Мірзоян показав, що з самого ранку вже встиг пробігти 10 кілометрів. А вже після продуктивного тренування співак вирішив поснідати просто неба. Тому він взяв їжу у популярному фастфуді і гарненько вмостився на лавці, щоб поїсти.

Арсен Мірзоян, фото з instagram
Арсен Мірзоян, фото з instagram

"Сніданок на Поштовій :)", - так Арсен Мірзоян підписав опубліковані кадри.

Для тренування Арсен Мірзоян обрав червону футболку та яскраві шорти, все це артист доповнив зручним взуттям чорного кольору.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, молодильне яєчко Ніни Матвієнко, міністерська паска та "пасхалки" Лілії Ребрик: як відомі українці зустрічають Світле Христове Воскресіння.

Як повідомляв "Знай.ua", Катерина Осадча розповіла про свою симпатію до Монатіка: Горбунова і не згадала

Знай.ua писав, Оля Полякова перед Великоднем розповіла Потапу про віру у вищі сили: "Нами всіма управляє"