На трасі Львів–Луцьк сталася НП, там обвалився міст. На щастя у результаті цього ніхто не постраждав.
Про це повідомляє "Варта-1".
Так, стало відомо, що у понеділок, 3 травня на автодорозі "Львів–Луцьк", у селі Гайок, стався обвал моста. Зазначимо, що внаслідок обвалу, ускладнення в русі транспорту — дорога не проїзна.

Фото: варта-1
Фото: варта-1

“Впав міст біля села Гайок, Кам’янка-Бузького району, Львівської області. Траса “Львів–Луцьк” не проїзна!!” — зазначив очільник "Варта-1" Ігор Зінкевич.

Варто зазначити, що у результаті цієї пригоди ніхто не постраждав. Можливі варіанти об’їзду заблокованої внаслідок обвалу ділянки – дорога "Жовква-Червоноград" та дорога "Буськ-Лопатин".

Партрульна поліція уточнює, що зараз організовано об'їзд за схемою (напрямок зі Львова): місто Кам'янко-Бузька, там поворот ліворуч і далі автодорогою Т-14-25 до міста Жовква, потім дорогою Р-15 до міста Червоноград, потім дорогою Т-14-10 до міста Радехів. А далі — за звичним маршрутом. У зворотному напрямку діє та сама схема руху.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що харків'яни перетворилися на оселедці в розпал карантину: маршрутки-гумові

Як повідомляв портал "Знай.uа", хмельничани мерзнуть у кілометрових чергах на тролейбус: запізню-прости, шеф

Також, "Знай.uа" писав, на Львівщині маршрутка роззулася посеред поля: дорослі матюкаються, діти плачуть.