На Львівщині оголосили у розшук 36-річного мешканця села Куткір Золочівського району Віктора Бикова, який вийшов з роботи і безслідно зник п’ять днів тому.

Подробиці повідомляє пресслужба Національної поліції області.

Чоловік працює робітником у Винниках, цього дня повертався з роботи додому та зник.

Правоохоронці кажуть, що 36-річний Віктор Биков проживає за 14 км від Буська – на хуторі Марушка, що належить до села Куткір Золочівського району. Вранці у понеділок, 19 квітня він як зазвичай поїхав на роботу у Винники, де мав працювати до 20:00. Близько 21:00 у телефонній розмові із своєю мамою чоловік повідомив, що перебуває у Львові біля станції "Підзамче", звідки збирається електричкою їхати додому. Однак, Віктор Биков додому так і не повернувся і станом на 23 квітня про нього нічого не відомо.

На Львівщині зник чоловік, фото Національної поліції

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Віктор Биков неодружений, проживає з батьками, які і звернулися в поліцію про його зникнення. Наразі чоловіка оголошено в розшук.

Прикмети зниклого: зріст 170 см, кремезної тілобудови, волосся чорного кольору із залисинами. Був одягнений у куртку синього кольору, джинси синього кольору, сорочку в клітинку синього кольору, кашкет чорного кольору.

Усіх, хто має інформацію про місце перебування зниклого, просять повідомити в золочівську поліцію за номерами телефонів: 0(264) 2-16-38 або 0679463423.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.