У нічному Львові спостерігають за незрозумілим світловим явищем у небі. Відповідний пост опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

"Цікаві спостереження за об'єктом, який літає над Port Lviv logistic сenter, кінець вулиці Зеленої (туберкульозна лікарня). Ми – не про промінь світла. Можливо, хтось знає, що це?", - запитав він у своїх підписників, додавши, що найбільш вірогідною версією є дрон або метеозонд.

«Останній варіант – це "лазерна каска"», – додав Зінкевич.

«То що ви? Мій малий кожен вечір тішиться маяку. Навіть вночі будить, вдягає окуляри і каже: мааааааа, дивиииииии, як той маяк гарно світить!!!»Дяка», «Ну, певне, все має бути яскраво!!!! Як я зразу не вдуплилась, навіть трохи налякалась спочатку, що нас атакують, але така атака - агонь!!!!», - коментують допис містяни.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

«Більше схоже на крапку від потужної лазерної указки чи прицілу, спрямованого на хмару чи туман. Одного разу бачив, як охоронці одного з підприємств світили таким девайсом по території на відстань 1.5 - 2 км. Цікава забавка», «Дрон з такої відстані підсвітку не дасть. Це щось потужніше», «Він там постійно спостерігається...», «Коли їхав вчора то бачив як вони там монтувати типу маяк на вежі з написом порт. От і маєте світло», - додають люди.

«Нарешті то інопланетяни! Ну бо Ковід 19 - то вже скучно», «Викликайте "Битву екстрасенсів", вони вам пояснять... Як малі діти...», - жартує дехто.

Нагадаємо, раніше "Не хочеш здохнути, тв * рь?": "Гола" пасажирка маршрутки накинулася на чоловіка через зауваження. У Кременчуці в салоні маршрутки чоловік зробив зауваження жінці щодо неправильно одягненої маски, на що та його обматюрила.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Маршрутку на ходу огорнув густий дим-гальма втомилися, пасажири ледь не посивіли: "водій з вогнегасником..." Під час руху мікроавтобуса його колеса несподівано почали випускати клуби білого густого диму.

Також «Знай.иа " писав, що Під Києвом маршрутник отримав кулю в ногу і повіз пасажирів далі. На трасі Київ-Чернігів сталася НП, там між собою щось не поділили водії маршрутного автобуса і Mercedes.