У Львові троє неадекватів влаштували епічні розбірки з поліцією, а один з них - водій Порше - взагалі справив потребу на автомобіль превентивної поліції.

Подробиці скандалу повідомляє Варта1.

За інформацією видання, компанія молодиків вчинили бійку, в результаті якої двоє правоохоронців перебувають у лікарні.

Вони розбіглися, водій Порше втікаючи від поліції центром міста, зіткнувся з трьома автівками. Він заїхав на вулицю Стрийську 78 та вдав, що був тут і раніше на своїй автівці. Під час цього він зіткнувся з поліцейською машиною та пошкодив її передню частину.

Зловмисника схопили і повезли на обстеження щодо алкосп’яніння, яке він відмовився пройти на місці події. Опісля, його повезуть у лікарню, він був агресивний і розбив голову.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На місці працювали слідчі, патрульні, Нацгвардія та медики.

https://www.youtube.com/watch?v=KjPT1jSvN5w

Нагадаємо, раніше нетвереза жінка носилася вулицями з 6-місячним онуком, малюка у важкому стані госпіталізували

Як повідомляє портал Знай росіянин кинув 17-річну дружину і збезчестив 11-річну дівчинку: обидві чекають дитину

Також Знай писав, що горе-мати пустила п'яну сльозу на очах у всієї України: "забрала чоловіка - відібрали у мене сина!"