У четвер, 22 квітня, сумна звістка прийшла з Донбасу про загибель військовослужбовця окремої гірсько-штурмової бригади солдат Олександра Луцика. Смерть настала від смертельних осколкових поранень, які він дістав унаслідок влучення протитанкової керованої ракети.

Про втрату повідомляє АрміяInform.

На момент загибелі Олександру Луцику було 38 років. Він народився 18 травня 1982 року в селі Годомичі (Колківська територіальна громада).Служив за контрактом оператором-розвідником протитанкового дивізіону в окремій гірсько-штурмовій бригаді. Перебував на військовій службі за контрактом із жовтня 2019 року, звання - солдат. Вдома у чоловіка залишилися брат та сестра.

За інформацією військових, Олександр Луцик потрапив під обстріл і дістав осколкове поранення, несумісне з життям. На місці події працює керівний склад військової частини та робоча група Військової служби правопорядку ЗС України.

Нагадаємо, ЗСУ ризикували життям під кулями бойовиків заради жителів Донбасу: "провокація не вдалася".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай, на Донбас завезли потужну техніку радіаційної та хімічної розвідки.

Також портал Знай писав, що Володимир Зеленський заявив про великі втрати на Донбасі: "загинули 28 воїнів".