В спальному районі Чернівців у гаражі знайшли непритомну матір двох дітей Олену. Її жорстоко побив 33-річний цивільний чоловік, коли пара сварилася. Ще тиждень лікарі боролися за життя українки, та все марно. 19 квітня Олена померла, 21 квітня її поховали.

В жінки були переламані ребра, забій головного мозку, численні травми голови та переломи сідничної кістки. Сиротами лишилися двоє дітей, пише OBOZREVATEL.

Підозрбваного затримали одразу, він перебуває у СІЗО. Чоловіку загрожує від 7 до 10 років ув'язнення.

Рідний брат Олени Олександр розповідає, що перший чоловік сестри помер кілька років тому. Олена зустріла іншого чоловік, з яким вони прожили разом декілька років. Знайомі родини кажуть, що її спевмешканець був хорошим, так й на фото пара виглядала дуже щасливою.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Та останні місяці Олена почала стосунки з новим чоловіком.

"Одного разу він її сильно побив. Спочатку вона мені зізналася, що це зробив він, і подала заяву в поліцію. Я знайшов того чорта, він клявся і божився, що це не він, що сестру й пальцем не чіпав. Тоді Олена раптом написала заяву в поліцію про те, що претензій до того чорта не має", – каже брат покійної.

Спершу Олена вагалася, то зустрічалась з цим чоловіком, то втікала назад до дітей. А через деякий час вона і зовсім зникла. Виявилося, що цей новий чоловік просто її нікуди не відпускає. Він не дозволяв їй ні з ким зустрічатися, нікуди виходити. Фактично тримав у себе.

Брат намагався зв'язатися з сестрою, але на дзвінки ніхто не відповідав. Він телефонував і цьому чоловікові.

"Він мені заявив, що Олена буде жити з ним, вони одружаться. Я наполягав, щоб це мені сказала сама сестра, щоб я від неї це почув, і тоді я не буду їх розшукувати. Але їй він трубку не давав. І ось її знайшли непритомною в одному з гаражів спального району. Він її побив, а коли вона вже не рухалася, пішов до тітки й попросив викликати швидку", – розповів Олександр.

У середу, 21 квітня, Олену поховали. На похорон приїхав її другий чоловік, щоб попрощатися.

Нагадаємо, однокласники побили дівчину до смерті і викинули в річку: чим закінчився любовний трикутник. Жорстоке вбивство підлітка однокласниками, ось до чого призводить любовний трикутник

Як повідомляв портал "Знай.ua", українець показав, коли на нетверезих водіїв не діють штрафи і винайшов власне "покарання": "30 років колонії". Українці хочуть, щоб п'яних водіїв судили більш жорстко

Також "Знай.ua" писав, що неадекватна киянка "карає" курців вогнем: після такого відверне від цигарок. Чим більше місто, тим більше в ньому неадекватів