У Львівському обласному клінічному перинатальному центрі народилася трійня.


Про це повідомили на сторінці закладу у соціальній мережі фейсбук.
Так, стало відомо, що у Львові, 15 квітня перинатальний центр поповнився ще однією трійнею. Дітки народилися шляхом кесаревого й назвали їх Матвій, Тимофій та Лідія. Матвій народився 2260 грамів та 46 сантиметрів, Тимофій при народженні важив 2400 грамів та був 46 сантиметрів. Дівчинка ж народилася з вагою 2370 грамів та 46 сантиметрів.

Фото: Львівський обласний клінічний перинатальний центр
Фото: Львівський обласний клінічний перинатальний центр

"Майбутня багатодітна мама Галина 10 днів перебувала у відділенні патології вагітності під наглядом акушер-гінеколога Людмила Миколайчук. На 35-36 тижні був проведений кесарів розтин ", - сказано у повідомленні.

Операційна бригада: кандидат медичних наук Марія Малачинська, завідувач відділення патології вагітності Володимир Лех, епідуральна анестезія Олександр Лехновський.
Наразі діти перебувають у відділенні інтенсивної терапії новонароджених. Наразі вони активно набирають вагу та чекають на виписку разом з мамою.

Раніше ми повідомляли, чому декрет можуть не зарахувати до страхового стажу: пояснення ПФУ

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", жінка народила п'ятірку і залишилася без чоловічого плеча поруч, єдина в Україні.

Також "Знай.uа" писав, що доктор Комаровський розвінчав міфи про другу дитину.