Мешканці Львова скаржаться на жахливий стан балконів у центрі міста. Люди непокояться, що це може зашкодити здоров'ю та навіть життю перехожих.

На "Гарячу лінію міста Львова" у Facebook надійшло звернення про аварійний стан балконів на вулиці Стефаника.

"Вул. Стефаника, 17. Балкони 2/3 поверх в дуже жахливому стані. Якщо опорна колона з третього впаде на другий, то підуть спати обидва. Добре якщо в цей момент ніхто не буде проходити під ними. Це вже роками тягнеться, натягнули сіточку і все. Балкони похилилися, страшно дивитися, не те що стояти на них", – зазначає у зверненні користувач Андрій Пінчук.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Адміністратор спільноти зазначив у відповіді: "як повідомили у РА Галицького району, балкон знаходяться у приватній власності власників квартири та повинен ремонтуватись за кошти мешканців. У Галицькій РА зазначили, що ЛКП обтягнуто балкон сіткою. Також у Галицькій РА зазначили, що скеровано лист №162 від 19.04.21 року власнику балкону, щодо відповідальності за належний технічний стан вказаного балкону".

Нагадаємо, свинка Маргоша, яка проживає у київській квартирі разом із господаркою, стала зіркою соцмереж після публікації відео, де вона гуляє на повідку спальним районом столиці.

Також портал Знай писав, що набережну Ужгорода облюбували білосніжні красені - в теплі краї не заманиш.

Також портал Знай писав, що Дмитро Комаров зі Світу навиворіт знайшов "короля змій" і пробрався на ферму на даху хмарочоса.

Окрім того ми повідомляли, що мандрівник з Прикарпаття Мирон Мірецький пересувався по гірському масиву Горгани, де зустрів двох рисей фото яких опублікував на своїй сторінці в соцмережі Facebook.