Вже незабаром головне свято православних вірян - Великдень. До цього дня господині готуються завчасно, вони печуть паски та фарбують яйця.
Також неодмінним атрибутом цього свята є сирна паска. Її варіацій існує просто неймовірна кількість, але ми пропонуємо вам приготувати дуже смачну, але просту паску. Приготування цієї паски не забере у вас багато часу, але вона подарує незабутній смак та аромат.
Нам знадобиться:

- Творог 400г
- Масло 100г
- Білий йогурт
- Мед 80г
- Цедра апельсина/лимона
- Желатин 15г
- Цукати

Спосіб приготування:

Сирна паска, сріншот із відео
Сирна паска, сріншот із відео

Для початку змішуємо всі інгредієнти, окрім цукатів та перебиваймо блендером. Згодом додаємо цукати та переливаємо нашу масу в форму і замотуємо харчовою плівкою.
Ставимо в холодильник на 12 годин або в морозилку на 6 годин. Після цього виймаємо з форми та прикрашаємо. Дуже смачна сирна пасочка готова. Смачного!