Відома українська актриса Ольга Сумська, яка отримала масштабну популярність завдяки телесеріалу "Роксолана" й зараз продовжує тішити фанатів новими ролями у театрі та кіно. Окрім цього зірка досить активно веде свою сторінку у соціальній мережі Instagram. Тут вона ділиться з фанатами новими світлинами чи подробицями з життя.
Цього разу у своєму Instagram зірка вирішила показати підготовку до одного з головних свят православних вірян - Великодня. Ольга Сумська вирішила поділитися з підписниками рецептом бездріжджової паски.

Ольга Сумська, фото з instagram
Ольга Сумська, фото з instagram

"Друзі, до основних, класичних пасок з сиру ви можете додати і ці дууууже смачні, солоденькі,пухнасті пасочки!Нагадують кекс, але пишний і святковий!😉🥮🧁", - зазначила вона.

Нам знадобиться:
  • 5 яєць
  • 200 грамів цукру
  • 180 грамів молока
  • 230 грамів вершкового масла
  • 440 грамів борошна
  • 12 грамів розпушувача
  • цедра лимона
  • цукати
Спосіб приготування:

Ольга Сумська, фото з instagram
Ольга Сумська, фото з instagram

Для початку потрібно збити 5 яєць із цукром до піни. Після цього варто додати тепле молоко та м’яке вершкове масло, після продовжуємо збивати на низьких обертах.
Далі борошно змішуємо з маленькою пачкою розпушувача і додаємо до збитих яєць частинами, повільно збиваючи міксером. Далі до тіста додаємо потерту цедру одного лимона та цукати й акуратно перемішуємо.
Перекладаємо в форми трохи більше, ніж до половини й випікаємо 40-45 хв при температурі 180*. Прикрашаємо глазур’ю і сухофруктами. Смачного!

Нагадаємо, Ольга Сумська показала, як треба відпалювати: "Недосяжний"

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", в Ольгу Сумську вселилася спокуслива Дженіфер Лопез - "Я ризикнула!"

Знай.ua писав, 54-річна Ольга Сумська перевтілилася в Дженіфер Лопес: "Спокусливий образ