Повертаючись додому з заробітків у Польщі трагічно загинув молодий українець. Рідні загиблого хочуть з'ясувати, що ж сталося.

Про це у соціальній мережі фейсбук повідомила Anna Vis.

Так, стало відомо, що 30-річний українець Петро Сорока їдучи до дому на Батьківщину з міста Хелма трагічно загинув. Наразі обставини смерті невідомі, тому небайдужих просять повідомити будь-яку інформацію про трагічну смерть українця.

Петро Сорока, фото з фейсбук
Петро Сорока, фото з фейсбук

"Шукаємо будь-яку інформацію! Трагічно загинув в Польщі молодий чоловік Петро Сорока. Був одягнутий в темно-синю зимову куртку і джинси, сіру шапку. Зріст: 190 см. Стрункий, підтягнутий. Період 23.02.2021 – 5.04.2021. Їхав додому з м.Хелма до границі до Гребенного", - сказано у повідомленні Anna Vis.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто зазначити, що тіло молодого українця знайшли біля траси №844 в районі Грубешова, Одлетайка. Імовірно він міг підсісти у якийсь автомобіль. Хто володіє будь-якою інформацією, прохання звертатися за телефоном або вайбером +38 0968143012.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Нагадаємо, відомий американський письменник і сценарист, автор сценарію до фільму "Горбата гора" Ларрі Макмертрі помер на 85-му році життя.

Як повідомляв портал "Знай.ua", загибель підлітка в Прилуках отримала загадкове продовження: знайшли перекопану землю. Загибель підлітка в Прилуках обросла містичними деталями

Також "Знай.ua" писав, що загадкова смерть прикордонника на Закарпатті не дає спокою українцям: "Його вбили". 23-річний мешканець Рівненщини Ярослав Петрина повернувся додому зі служби в труні.