Ольга Сумська - відома українська акторка, яка має досить широку аудиторію шанувальників. Тому зірка не втомлюється тішити їх новими ролями у театрі та кіно. Окрім цього Сумська досить активно веде свою сторінку у соціальній мережі Instagram.
Цього разу Ольга Сумська у своєму Instagram розповіла, що стала героїнею програми "33 за 3". Актриса опублікувала у розділі stories фото з ведучою програми Олександрою Кучеренко, дружиною відомого телемандрівника Дмитра Комарова.

Олександра Кучеренко та Ольга Сумська, фото з instagram
Олександра Кучеренко та Ольга Сумська, фото з instagram

На фото зірки обидві позують довгих пальтах сірого кольору. Свій образ Кучеренко доповнила чорним гольфом та намистом, а Сумська вирішила бути більш яскравою, тому одягла кислотно-салатову толстовку.
Зокрема у програмі Сумська охарактеризувала себе трьома словами. Зірка зазначила, що вона наполеглива, працездатна та любляча мама. А на запитання що її може вивести з себе Сумська відповіла так:

Олександра Кучеренко та Ольга Сумська, фото з instagram
Олександра Кучеренко та Ольга Сумська, фото з instagram

"Неготовність до роботи. Якщо на сцені хтось не знає тексту, хоча я інколи теж потрапляю в такі ситуації", - зазначила Ольга Сумська.

Нагадаємо, Ольга Сумська показала, як треба відпалювати: "Недосяжний"

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", в Ольгу Сумську вселилася спокуслива Дженіфер Лопез - "Я ризикнула!"

Знай.ua писав, 54-річна Ольга Сумська перевтілилася в Дженіфер Лопес: "Спокусливий образ